login hrv jez portal

Looking for login hrv jez portal? Get direct access to login hrv jez portal through official links provided below

Go to login hrv jez portal page via official link below

Login using your username and password. Login screen appears upon successful login

If you still can't access login hrv jez portal then see Troublshooting options or contact us for help.

Hrvatski jezični portal

Hrvatski jezični portal (HJP) je pretraživ rječnik hrvatskog jezika nastao kao rezultat zajedničkog projekta Novog Libera i Srca. Organiziran je oko rječničke baze Novog Libera. Većini riječi u bazi pridodani su izvedeni oblici tj. gramatička razrada.

Hrvatski jezični portal

Hrvatski jezični portal (HJP) je pretraživ rječnik hrvatskog jezika nastao kao rezultat zajedničkog projekta Novog Libera i Srca. Organiziran je oko rječničke baze Novog Libera. Većini riječi u bazi pridodani su izvedeni oblici tj. gramatička razrada.

Hrv Jez Portal

Go to Hrv Jez Portal page via official link below. Step 2. Login using your username and password. Login screen appears upon successful login. Step 3. If you still can't access Hrv Jez Portal then see Troublshooting options here.

Rječnik - Hrvatski pravopis

U pravopisnome rječniku nalaze se samo riječi s kojima je povezan kakav pravopisni problem. On dakle nije općejezični nego specijalizirani rječnik pa nenavođenje koje riječi u njemu ne znači da riječ ne pripada hrvatskomu standardnom jeziku.U pravopisnome se rječniku tako ne nalaze riječi stol knjiga izum kiša iako one pripadaju hrvatskomu standardnom jeziku

Hrvatski jezični portal

⃟ istini za volju (za volju istine) formula za naglašavanje ili uvođenje podatka koji ide u prilog istini; otići bogu na istinu jez. knjiž. umrijeti; pogledati istini u oči hrabro se suočiti s činjenicama; što je istina istina (je) tako je zaista je tako (odnosi se na ono što je rekao predgovornik ili onaj koji govori); zaobilaziti istinu eufem. lagati

Za ovu petominutnu vježbu profesionalci tvrde da topi ...

U studiji objavljenoj u The Korean Journal of Sports Medicine istraživači su od sudionika s prekomjernom tjelesnom težinom tražili da putem do doma i na posao koriste samo stepenice; dvaput dnevno.po pet minuta bez stajanja. Mjerenje njihove težine nakon samo tri tjedna pokazalo je da su u prosjeku izgubili 73 kilograma tjelesne težine od čega čak 55 kilograma tjelesne masti.

Hrvatski jezični portal

Hrvatski jezični portal. diònīk. diònīk m 〈G dioníka V -īče N mn dioníci G dioníkā〉 Izvedeni oblici. jednina N dionik G dionika D dioniku A dionik V dioniče L dioniku I dionikom množina N dionici G dionika D dionicima A dionike V dionici L dionicima I dionicima Definicija. onaj koji ima udjela u čemu; sudionik ...

RTL.hr - sve najvažnije vijesti na jednom mjestu - RTL

Maja Đukanović kandidatkinja druge sezone showa 'Gospodin Savršeni' svoj je osebujni karakter otkrila već prvu večer u showu kada se uzrujala zato što je Ena Rahić bila na spoju s Mijom ali i zato što kako je objasnila laže da je iz Sarajeva a zapravo je iz Varoša.

Početna - Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje

Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje središnja je nacionalna znanstvena ustanova za istraživanje hrvatskoga jezika i općega jezikoslovlja.

Povijest hrvatskog jezika do 20 - SlideShare

• NDH- prenaglašen jezični purizam (novotvorenice oživljenice) • SFRJ - zanemarivanje razlika ponovo prevlast srpskog j. • naglašen utjecaj komunističke ideologije o jezičnom jedinstvu za Srbe Hrvate i Crnogorce a hrv.rješenja proglašava lošijima • 17. ožujka 1967. godine kulturne institucije objavljuju u časopisu ...

0 Comments

Leave a comment